Het bestuur

Het bestuur van Swim to Fight Cancer | editie 's-Hertogenbosch bestaat uit Marc Lammers, Tatiana Krumm en Katrijn van Weegberg. Hieronder wat meer info over onze bestuursleden.
 
Marc Lammers - Voorzitter
Soms vraag ik me af of ik iemand ken die niet van dichtbij te maken heeft gehad met kanker. Helaas is ook mijn moeder een aantal jaar geleden aan kanker bezweken. De diagnose was hard en helder: “u bent uitbehandeld”. Nu, jaren later, volgen de medische ontwikkelingen elkaar sneller op dan ooit. Ik geloof zelfs dat er een tijd komt waarin de diagnose er voor velen wat rooskleuriger uit gaat ziet.

Om de ontwikkelingen nog sneller te laten verlopen is er geld nodig, veel geld. Blijf dus niet aan de kant staan maar duik het water in voor Swim to Fight Cancer.

Marc Lammers is voormalig bondscoach van de hockeyteams van Spanje, Nederland en België. Hoogtepunt is het behalen van Olympisch goud met de hockeydames in Peking. Als sportfan, teambuilder en Bosschenaar zet hij zich graag in om 'goud' binnen te halen voor Swim to Fight Cancer.


Tatiana Krumm - Penningmeester

"In 2004 verloor ik mijn moeder aan kanker. Helaas zijn in de afgelopen tijd meer mensen in mijn omgeving getroffen door deze ziekte, waaronder ook mensen van mijn eigen leeftijd.

Graag lever ik als penningmeester van de stichting Swim to Fight Cancer een bijdrage aan de strijd tegen de ziekte waaraan nog steeds dagelijks mensen hun geliefden kwijtraken."

Na haar studie Bedrijfseconomie in Tilburg, begon Tatiana Krumm haar carrière in 1997 bij accountantskantoor PwC in Eindhoven. Na ruim 5 jaar maakte zij een overstap en bekleedde diverse financiële functies bij Laurus, later bekend als Super de Boer. Sinds juli 2010 is ze werkzaam bij NXP Semiconductors in Eindhoven.


Katrijn van Weegberg
 - Secretaris
"In augustus 2012 heb ik met een groep vriendinnen een run gelopen voor KiKa. Tijdens onze trainingsperiode werd bij mijn moeder darmkanker vastgesteld. De KiKa run heeft mijn moeder niet meer meegemaakt. Door de run te lopen werd mijn gevoel van machteloosheid omgezet in vechtlust en positiviteit. Door in actie te komen, komt er meer geld beschikbaar voor onderzoek en preventie en werk je mee aan een oplossing. Die mogelijkheid wil de stichting iedereen bieden. Ik vind het daarom een eer om me als secretaris in te mogen zetten voor de Stichting."