deelnemer
Deelnemer Wouter Flach
Totaal bedrag € 7.369,00
Motivatie In 2016 werd ons leven volledig op z'n kop gezet toen we het bericht kregen dat bij onze dochter Naomi een agressieve en kwaadaardige tumor werd geconstateerd. Na een intensief traject met chemokuren en bestralingen zijn we nu begonnen met herstellen! #wewillwin
deelnemer
Deelnemer Karin Rademaker
Totaal bedrag € 6.690,65
Motivatie Er is veel geld nodig voor onderzoek.Ik draag heel graag mijn steentje bij om deze ziekte die bij zovelen van ons het hele leven op zijn kop zet of fataal wordt, eindelijk de baas te worden.
deelnemer
Deelnemer Marc Florie
Totaal bedrag € 5.920,00
Motivatie Helaas werd er op 8 jarige leeftijd van Sam, mijn cadeaudochter, nierkanker geconstateerd waardoor ze haar niertje hebben moeten verwijderen. Een zeldzame vorm waardoor zij de rest van haar leven jaarlijks gecontroleerd moet worden. Het onbezorgde leventje wat normaliter een kind zou moeten voelen is daarmee verloren gegaan. Laten we met z'n allen daarom ons uiterste best doen zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel!
deelnemer
Deelnemer Joost de Koning
Totaal bedrag € 5.312,00
Motivatie Waarom ik mee zwem? Waarom niet...? Genoeg excuses, maar gewoon doen! Omdat ik de hoop heb dat onze kinderen kanker in de toekomst kunnen beschouwen als een vervelende, doch goed te behandelen ziekte. Geld voor verder onderzoek is hiervoor essentieel. Dus, Love life. Fight cancer!
deelnemer
Deelnemer Sem van der Zee
Totaal bedrag € 4.337,75
Motivatie Omdat ik zelf ziek ben geworden weet ik hoe rot het is om in het ziekenhuis te liggen. Daarom wil ik andere mensen nu helpen.
deelnemer
Deelnemer Jack van Rens
Totaal bedrag € 4.250,00
Motivatie Iedereen kent mensen in zijn of haar omgeving die geconfronteerd worden met kanker. Het is onontkoombaar, maar daarmee nog niet acceptabel. Vecht er tegen! Doneer!
deelnemer
Deelnemer Karin Lammers
Totaal bedrag € 4.145,00
Motivatie Help ook mee om samen met onze jonge onderzoekers deze vervelende sluipmoordenaar te bestrijden. Love Life, Fight cancer! Het gaat weer een spektakel worden.
deelnemer
Deelnemer Sjoerd Janssens
Totaal bedrag € 3.951,00
Motivatie Zelf heb ik gelukkig al 2 keer deze ziekte overwonnen. Maar ik ken te veel Kinderen die nog steeds vechten tegen deze ziekte. Ik wil dat er meer onderzoek komt zodat de genezingskansen voor alle kinderen beter wordt.