Team EnexisEnexis heeft zich als drijvende kracht verbonden aan Swim to Fight Cancer 073! Als bedrijf met een publieke taak staat Enexis middenin de samenleving. Door zich in te zetten voor dit event wil Enexis haar verbondenheid met de stad ’s-Hertogenbosch versterken én samen iets doen voor een goed doel; een ziekte waar veel van ons op de een of andere manier wel mee in aanraking komen. Medewerkers van alle vestigingen van Enexis in Nederland worden uitgedaagd om in zo groot mogelijke getale mee te doen.

Hieronder de namen van de medewerkers die meedoen in Team Enexis.

Samen maken we een vuist tegen kanker.

Fight on!


deelnemer
Deelnemer Ronald Persoon
Totaal bedrag € 1.540,00
Motivatie Woorden schieten tekort... Love life!! Fight Cancer!
deelnemer
Deelnemer Hugo Nijssen
Totaal bedrag € 1.012,00
deelnemer
Deelnemer Ton van Cuijk
Totaal bedrag € 875,00
Motivatie Samen staan we sterker! Daarom moeten we samen vechten en de strijd tegen kanker aangaan. Want alleen samen helpen wij deze ziekte de wereld uit. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig wel eens te maken gehad met deze verschrikkelijke ziekte, in de nabije omgeving, of wat verder weg. Ongelofelijk dat het zóveel voorkomt. Laten wij hier samen tegen vechten, zodat wij straks samen de overwinning kunnen vieren!
deelnemer
Deelnemer Job Böcker
Totaal bedrag € 810,00
Motivatie Het is ondertussen 10 jaar geleden, nog vers als de dag van gisteren. Ik fiets richting huis en op de hoek van de straat staat oma, ze ziet me aankomen en hoe dichter bij ik kom, hoe verder haar gezicht vertrekt, ze begint te huilen en ik snap er niks van. Ze zegt al huilend in mijn oor…….‘je ome Herman heeft kanker, hij heeft slokdarmkanker’. Kanker heeft bij mij op jonge leeftijd de nare stempel van ‘de dood’ gekregen. Krijg je kanker dan ga je dood, Ik wist niet beter. En nu heeft ome Herman Kanker. Een jaar later krijg ik gelijk. Hij werd 40 jaar en verloor de strijd. Maar het was niet erg, de dood was de verlossing, het was eindelijk over! Het is vreselijk om iemand in een jaar tijd zo te zien aftakelen, zo ontzettend ziek zien zijn. Het verscheurt niet alleen mijn oom, maar ook de hele familie die hun kind, broer of oom door hun vingers weg ziet glijden. Je kunt niks doen, je kunt er alleen maar zijn. Het is ondertussen 5 jaar geleden, nog vers als de dag van gisteren. Ik fiets richting huis en onderweg ga ik nog even langs opa en oma. ze zien me aankomen, de voordeur staat al op een kier. Mijn moeder zit binnen en pakt me vast. Ze zegt ‘oma heeft borstkanker’ ze begint te huilen en ook mijn moeder laat me niet meer los. Kanker was in mijn ogen nog steeds een doodsvonnis, maar gelukkig zijn we in een betere tijd terecht gekomen. Een tijd waar gedegen onderzoeken en nieuwe medische ontwikkelingen en technologieën bijdragen aan de aanpak van kanker. Oma haar borst wordt volledig verwijderd, en na enige tijd is het zover. Oma is schoon! Het is goed! Maar het is niet goed, we zijn getekend, getekend voor de rest van ons leven, zowel fysiek als mentaal. als je iets voelt in je lichaam en als je in de spiegel kijkt, het is er altijd! En dat is mijn drijfveer, daarom zwem ik mee, met in gedachten iedereen die ik achter liet, maar ook voor iedereen die nog niet weet wat hem of haar te wachten staat.
deelnemer
Deelnemer Wies van Kats
Totaal bedrag € 725,00
Motivatie Het voelt als iets kleins deze uitdaging. Zeker omdat ik (uit eigen ervaring en die van anderen) weet hoeveel pijn en verdriet kanker kan veroorzaken. Maar ik hoop met deze kleine bijdrage iets groots te kunnen verwezenlijken. Dat kan ik niet alleen. Daarvoor heb ik jouw hulp nodig. Als je niet mee wil of kunt zwemmen, wil je mij dan supporten? Samen vechten we dan tegen kanker en de pijn die daaruit voort komt. Mijn dank is groot.
deelnemer
Deelnemer Theuni Meijaard
Totaal bedrag € 687,50
Motivatie Hoe meer we kunnen doen om deze ziekte te bestrijden, hoe beter!
deelnemer
Deelnemer Jelle Bakker
Totaal bedrag € 650,00
Motivatie Van een nare ziekte die veel mensen treft en daarmee de plannen die deze mensen hadden overhoop gooit, naar een ziekte die genezen is. Ik hoop dat we dat mede door dit soort initiatieven binnen een aantal jaren al kunnen bereiken! Voor onszelf maar zeker ook voor onze kinderen!
deelnemer
Deelnemer Karin Jansen
Totaal bedrag € 555,00