Team EnexisEnexis heeft zich als drijvende kracht verbonden aan Swim to Fight Cancer 073! Als bedrijf met een publieke taak staat Enexis middenin de samenleving. Door zich in te zetten voor dit event wil Enexis haar verbondenheid met de stad ’s-Hertogenbosch versterken én samen iets doen voor een goed doel; een ziekte waar veel van ons op de een of andere manier wel mee in aanraking komen. Medewerkers van alle vestigingen van Enexis in Nederland worden uitgedaagd om in zo groot mogelijke getale mee te doen.

Hieronder de namen van de medewerkers die meedoen in Team Enexis.

Samen maken we een vuist tegen kanker.

Fight on!


deelnemer
Deelnemer Ronald Persoon
Totaal bedrag € 1.344,00
Motivatie Woorden schieten tekort... Love life!! Fight Cancer!
deelnemer
Deelnemer Job Böcker
Totaal bedrag € 460,00
Motivatie Het is ondertussen 10 jaar geleden, nog vers als de dag van gisteren. Ik fiets richting huis en op de hoek van de straat staat oma, ze ziet me aankomen en hoe dichter bij ik kom, hoe verder haar gezicht vertrekt, ze begint te huilen en ik snap er niks van. Ze zegt al huilend in mijn oor…….‘je ome Herman heeft kanker, hij heeft slokdarmkanker’. Kanker heeft bij mij op jonge leeftijd de nare stempel van ‘de dood’ gekregen. Krijg je kanker dan ga je dood, Ik wist niet beter. En nu heeft ome Herman Kanker. Een jaar later krijg ik gelijk. Hij werd 40 jaar en verloor de strijd. Maar het was niet erg, de dood was de verlossing, het was eindelijk over! Het is vreselijk om iemand in een jaar tijd zo te zien aftakelen, zo ontzettend ziek zien zijn. Het verscheurt niet alleen mijn oom, maar ook de hele familie die hun kind, broer of oom door hun vingers weg ziet glijden. Je kunt niks doen, je kunt er alleen maar zijn. Het is ondertussen 5 jaar geleden, nog vers als de dag van gisteren. Ik fiets richting huis en onderweg ga ik nog even langs opa en oma. ze zien me aankomen, de voordeur staat al op een kier. Mijn moeder zit binnen en pakt me vast. Ze zegt ‘oma heeft borstkanker’ ze begint te huilen en ook mijn moeder laat me niet meer los. Kanker was in mijn ogen nog steeds een doodsvonnis, maar gelukkig zijn we in een betere tijd terecht gekomen. Een tijd waar gedegen onderzoeken en nieuwe medische ontwikkelingen en technologieën bijdragen aan de aanpak van kanker. Oma haar borst wordt volledig verwijderd, en na enige tijd is het zover. Oma is schoon! Het is goed! Maar het is niet goed, we zijn getekend, getekend voor de rest van ons leven, zowel fysiek als mentaal. als je iets voelt in je lichaam en als je in de spiegel kijkt, het is er altijd! En dat is mijn drijfveer, daarom zwem ik mee, met in gedachten iedereen die ik achter liet, maar ook voor iedereen die nog niet weet wat hem of haar te wachten staat.
deelnemer
Deelnemer Karin Jansen
Totaal bedrag € 437,50
deelnemer
Deelnemer Anneke Muller-Vriens
Totaal bedrag € 430,00
Motivatie Wanneer de beste vriend van je broer leverkanker niet heeft overleefd, wanneer de moeder van je schoonzoon voor de derde keer met een chemokuur bezig is, wanneer een goede kennis haar bucketlist heeft afgevinkt en een oud klasgenootje op het moment vecht voor haar leven. Dan sta je machteloos tegenover deze rotziekte. Maar toch kan ik nog een verschil maken, door mee te zwemmen met “Swim to Fight Cancer” voor hen en hun geliefden. Op zondag 17 september zwem ik mee en wil ik een mooi bedrag binnengehaald hebben. Steun mij door een klein of groot bedrag, het maakt niet uit, alle beetjes helpen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek.
deelnemer
Deelnemer Lucas Arts
Totaal bedrag € 387,50
Motivatie Wie kent geen familie,vrienden, bekenden die met deze verschrikkelijke ziekte te maken heeft gehad of nog dagelijks mee geconfronteerd wordt. Wat ik kan doen is meedoen aan Swimtofightcancer. Sponsor me of beter zwem mee. alvast bedankt.
deelnemer
Deelnemer Wies van Kats
Totaal bedrag € 375,00
Motivatie Het voelt als iets kleins deze uitdaging. Zeker omdat ik (uit eigen ervaring en die van anderen) weet hoeveel pijn en verdriet kanker kan veroorzaken. Maar ik hoop met deze kleine bijdrage iets groots te kunnen verwezenlijken. Dat kan ik niet alleen. Daarvoor heb ik jouw hulp nodig. Als je niet mee wil of kunt zwemmen, wil je mij dan supporten? Samen vechten we dan tegen kanker en de pijn die daaruit voort komt. Mijn dank is groot.
deelnemer
Deelnemer Martin Gilissen
Totaal bedrag € 290,00
Motivatie Mede door mijn vrijwilligerswerk in het Hospice Trajectum in Maastricht weet ik hoe kanker het leven van mensen kan verwoesten. Daarnaast heb ik kort geleden weer een vriendin verloren die deze strijd niet heeft mogen winnen. Voor haar en met de hoop dat er ooit een dag komt dat kanker geen dodelijke ziekte meer zal zijn, zwem ik weer mee. Jullie kunnen hieraan meehelpen door mij te sponsoren. Elke euro is zeer welkom!
deelnemer
Deelnemer Maikel van Helvoort
Totaal bedrag € 240,00
123
>