Deelnemersinfo

Deelnemers ontvangen alle belangrijke informatie (ook) per mail. Hieronder vind je de vrijwaringsverklaring, die elke deelnemer moet meenemen op de dag van de Swim bij aanmelding 's ochtends. Deze is voor iedereen hetzelfde, alleen vragen we deelnemers onder de 18 om hun ouders/verzorgers te laten tekenen. 

Blij dat ik glij!

Ook dit jaar glijden we weer het water in bij de start! En dan dit jaar met vijf personen tegelijk (i.p.v. 4 personen): Huppakee dat water in! Cool hè?

 

Starttijden
Tussen 12 en 2 uur gaan jullie per 5 deelnemers te water. Op uiterlijk 15 september krijg je een mailtje waarin de indeling van de waves en de precieze starttijden per persoon/team bekend worden gemaakt. Als je graag met (bijvoorbeeld) een vriend of een familielid tegelijk wilt starten, dan kan dat! Stuur ons dan even een mailtje.
 
Voor de tijdstippen van de waves is de organisatie verantwoordelijk en kan geen voorkeur worden aangegeven. Op de website worden uiterlijk 15 september de wedstrijdregels en indelingen van de waves bekend gemaakt, met hierbij de betreffende starttijden, namen en nummers. Hierbij staat ook hoe laat je je dient te melden. Wij adviseren iedereen daarom goed de site in de gaten te houden. Het is van groot belang dat je op tijd bent en in de juiste wave start. Wist je trouwens dat inschrijven voor Swim to Fight Cancer nog kan tot 6 september 23.59 uur?Kids Swim (8-14 jaar)
Voor de meeste Kids geldt dat hun begeleider – vaak is dat papa of mama – meezwemt met de ‘gewone’ Swim. In dat geval is het heel simpel: Je gaat met je begeleider naar de start en je bent erbij als hij of zij het water in springt. Vervolgens brengen we jou met een golfkarretje naar het Vughtereiland en als je begeleider daar aankomt, zoekt hij of zij jou op en zwemmen jullie het laatste stuk samen. Uiteraard worden de Kids door onze vrijwilligers begeleid totdat papa, mama of de begeleider daar aankomt. Als jouw begeleider niet meezwemt met de ‘gewone’ Swim dan is het nog steeds simpel: dan mag je nog steeds gaan kijken bij de start in de Groote Hekel, en ga je samen met je begeleider met een golfkarretje naar het Vughtereiland en springen jullie daar samen in het water.  

Tetanusprik
Heb je er al aan gedacht om te checken of je in de afgelopen tien jaar een DTP-prik (beter bekend als tetanusprik) hebt gehad? Dat is wel heel erg verstandig namelijk!
 
Wetsuit
Heb je al een wetsuit? We adviseren heel nadrukkelijk om een wetsuit met lange mouw- en beenstukken te dragen tijdens de Swim. En we adviseren ook om hier (minimaal enkele keren) in te trainen om eraan te wennen. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Impressie van het parcours