Kids Swim (8-14 jaar)

Ben je 8, 9, 10, 11, 12, 13 of 14 jaar? Hoe vet is het om met je vader of moeder het laatste gedeelte van het parcours mee te zwemmen en samen te finishen!

Kids staan klaar op het kluungedeelte van het parcours op het Vughtereiland en als hun vader en/of moeder – die meedoen als deelnemer of teamdeelnemer – daar passeren, springen ze vanaf dat punt gezamenlijk het water in om samen naar de finish te zwemmen. Als de ouders niet meezwemmen kan natuurlijk ook iemand anders als begeleider meezwemmen! De Kids Swim wordt gedreven door EJP accountants & belastingadviseurs. 

Inschrijving voor Kids kost € 25,-. Bij ieder kind moet een volwassene mee zwemmen als begeleider. Een deelnemer aan de Kids Swim zorgt uiteraard zelf voor een begeleider, zij melden zich samen aan op de dag van het evenement. Inschrijving voor begeleiders kost € 25,- (als de begeleider niet deelneemt aan de grote Swim).

Voor de rest werkt eigenlijk alles hetzelfde: De Kids zijn terug te vinden in het deelnemersoverzicht.

Doneren aan Kids werkt precies hetzelfde als bij andere deelnemers. Ook voor hen geldt dat ze een persoonlijke pagina hebben op deze site.

Dus: Zin om mee te doen aan de Kids Swim van Swim to Fight Cancer? Schrijf je dan nu in!

Info voor deelnemers aan de Kids Swim

We leggen graag kort uit hoe de dag zelf eruit ziet:
  • Je krijgt ongeveer twee weken voor de Swim van ons een mail. Lees die samen met je ouders goed door. In de mail staat dat je zelf verantwoordelijk bent om mee te zwemmen. Je moet onder andere beloven dat je een zwemdiploma hebt en een goede conditie hebt. Als je de mail hebt gelezen moeten jij en je ouders deze ondertekenen en naar ons terugsturen. Daarop moet je trouwens ook invullen wie je begeleider is;
  • Dan krijg je ook informatie over hoe laat jullie precies starten;
  • Voor de meeste Kids geldt dat hun begeleider – vaak is dat papa of mama – óók meezwemt met de Swim. In dat geval is het heel simpel: Je gaat met je begeleider naar de start van de ‘grote’ Swim en je bent erbij als hij of zij het water in springt. Vervolgens staat er voor jou een golfkarretje klaar. Daarmee brengen we je naar de start van de Kids Swim. Als je begeleider daar aankomt zoekt hij of zij jou op en zwemmen jullie het laatste stuk samen. Simpel toch?
  • Als jouw begeleider niet meezwemt met de ‘gewone’ Swim dan is het nog steeds simpel, dan mag je nog steeds gaan kijken bij de start aan de Groote Hekel, en ga je vervolgens samen met je begeleider in een golfkarretje naar de start van de Kids Swim en springen jullie daar samen in het water. Een kind kan de was doen!
  • Op de dag zelf is er altijd iemand van de organisatie in de buurt de je kan helpen als je vragen hebt.
Wedden dat we er samen iets gaafs van gaan maken? Dacht het wel!
Samen maken we een vuist tegen kanker.

   Fight on!