Nieuws

Trainen met je eigen coach
Vanaf nu kun je je Swim-trainingen opbouwen met een eigen coach. Want speciaal voor deelnemers aan de Swim stelt de KNZB een 'Open Water Special' pakket beschikbaar. Een online coach dus, die speciale trainingsschema’s geeft ter voorbereiding op de Swim. Er zitten techniekvideo’s bij om je zwemslag te verbeteren. Zo bereid je je in 3 maanden optimaal voor op de Swim to Fight Cancer. 
Speciaal voor deelnemers zijn de kosten nu slechts € 15,00. Daarvan gaat € 2,50 naar Swim to Fight Cancer. Je krijgt dan maar liefst 6 maanden toegang tot de online coach. 

Klik hier om je aan te melden voor de online coach. 
30-6-2017
Speciale korting op Jobe wetsuits
Voor je eigen veiligheid raden wij aan om te zwemmen met een wetsuit. Er bestaan fullsuits, maar ook shorty's. Deze laatste heeft korte mouwen en korte pijpen. Naast extra drijfvermogen levert een wetsuit ook extra warmte op. Als de watertemperatuur lager dan 18 graden is, dan is een wetsuit zelfs verplicht.

Vanaf vrijdag 30 juni kunnen deelnemers een Jobe wetsuit passen en kopen bij Lieven. Deelnemers kopen een wetsuit met korting. Daarnaast gaat nog eens 10% van het aankoopbedrag (ex BTW) naar Swim to Fight Cancer. Een mooie gelegenheid je in een echte wetsuit te hijsen! 

Fullsuit:  adviesprijs € 99,95 / 109,95. STFC prijs is: € 79.95
Shorty:  adviesprijs € 79,95 / 89,95. STFC prijs is: € 64,95

Vanaf vrijdag 30 juni bij Lieven, Rietveldenweg 64, 5222 AS te 's-Hertogenbosch. 

27-6-2017
15-jarigen

Nieuw! Vanaf nu kunnen ook 15-jarigen meedoen aan Swim to Fight Cancer over het volledige parcours van 2 kilometer! Dat geldt voor zowel de Business Swim als de reguliere Swim. De Early Duck actie (inschrijven tegen gereduceerd tarief) is geëindigd op 1 juni, maar speciaal voor deze 15-jarigen hebben we een extra-verlengde-superdeluxe-kickass Early Duck kortingsactie tot en met 15 juni: Inschrijven voor € 75,- i.p.v. € 90,-!

Dus voor iedereen die op 17 september 2017 15 jaar oud is:  Stuur een mailtje naar info@denbosch.swimtofightcancer.nl voor meer info en schrijf je in!

8-6-2017
Doe ook mee!

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan Swim to Fight Cancer:

Is zwemmen niet helemaal jouw ding, maar wil je wel iets doen? Doneer aan één van de deelnemers, of wordt vrijwilliger.

Samen maken we een vuist tegen kanker.

8-6-2017
Kids Swim vanaf 8 jaar
Nieuw! Vanaf nu kunnen ook 8- en 9-jarigen zich inschrijven voor de Kids Swim van Swim to Fight Cancer 073! Bij de Kids Swim is het verplicht dat er een begeleider met je meezwemt. Zelfs als je al 8 of 9 bent. Check denbosch.swimtofightcancer.nl en schrijf je in!
8-6-2017
Bossche Waterweek

Swim to Fight Cancer is hèt zwemevent in een stadsdecor waarbij deelnemers zoveel mogelijk donaties ophalen voor stichting Fight cancer. Omdat Swim to Fight Cancer 073 dit jaar samenvalt met de Bossche Waterweek en Maritiem ’s-Hertogenbosch zal het voor de deelnemers, zwemmend langs de mooiste boten, extra sfeervol zijn. 

8-6-2017
Online inschrijven geopend, tegen lagere tarieven!
Op zondag 17 september vindt de derde editie van Swim to Fight Cancer in ’s-Hertogenbosch plaats. Hèt zwemevent in een stadsdecor waarbij deelnemers zoveel mogelijk donaties ophalen voor de stichting Fight Cancer. Omdat Swim to Fight Cancer 073 dit jaar samenvalt met de Bossche Waterweek en Maritiem ’s-Hertogenbosch zal het voor de deelnemers, zwemmend langs de mooiste boten, extra sfeervol zijn. De stichting Fight Cancer werft fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Fight Cancer wil met name jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: Aansporen tot actie.
8-6-2017
Bestuursvoorzitter Marc Lammers aan het woord
“Het belooft een fantastisch sportevenement te worden met honderden zwemmers. Ten opzichte van 2015 hebben we door een toename van het aantal sponsoren  de inschrijfgelden kunnen verlagen. Het bestuur kan echter niet garanderen dat de huidige tarieven ook in een volgende editie worden gehanteerd. De bedragen worden iedere editie opnieuw bekeken. De inschrijfgelden en sponsorgelden komen op één rekening voor het opleveren van het evenement, om het event veilig op te leveren en te faciliteren. Alle donatiegelden die de deelnemers ophalen komen op een donatierekening terecht. Deze komen dus volledig ten goede aan stichting Fight Cancer. Het zou dan ook geweldig zijn als we in navolging van de 2 eerdere Bossche edities wederom ruim € 500.000,- aan donaties op halen.”
8-6-2017