Doe mee!

Deelnemers aan Swim to Fight Cancer maken zich sterk om door middel van donaties van vrienden, familie, collega’s, buren, teamgenoten, etc. zoveel mogelijk geld bijeen te brengen. We vragen elke deelnemer om minimaal  
€ 250,- aan donaties bij elkaar te brengen. Kids vragen we om minimaal € 100,- aan donaties bij elkaar te brengen. Dat is overigens via deze website eenvoudig te volgen voor jou en je donateurs. De bijeengebrachte donaties gaan rechtstreeks naar zogenaamde fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers, waarvan we verwachten dat ze een belangrijke rol zullen gaan spelen in het kankeronderzoek in Nederland. Klik hier om meer te lezen over de fellowships.

Schrijf je in met een businessteam (max. 5 personen)! Elk teamlid maakt zich hard om minimaal
€ 250,- aan donaties op te halen, zodat het team met 4 personen minimaal € 1.000,- en met 5 personen minimaal € 1.250,-  bij elkaar brengt voor het goede doel. Kijk hier voor de deelnamepakketten (what's in it for me), of klik hieronder op 'ga door' om je team in te schrijven!
  
Heeft een collega al een team aangemaakt namens jouw bedrijf? Je kunt je dan bij jouw bedrijventeam aansluiten door hieronder je team te selecteren en vervolgens op de button te drukken.
 


 
 
Ben jij begeleider van een van de kids van de Kids Swim? Meld je dan hier aan! Inschrijfgeld is € 25,-. Jullie zwemmen dan samen het kids parcours. 
Naast een donatiebedrag van minimaal € 250,- per deelnemer voor het goede doel vragen we
€ 90,- (incl. btw) inschrijfgeld per deelnemer. Dit bedrag wordt gebruikt om dit grootscheepse evenement goed en veilig voor iedereen te kunnen faciliteren en organiseren. Uiteraard krijg je daar het nodige voor terug. Klik hieronder op 'ga door' en schrijf je in!

Ben je jonger dan 15 jaar en wil je tòch meedoen? Dat kan! De Kids Swim is er voor Kids van 8 t/m 14 jaar. Inschrijfgeld is € 25,- en je doet er alles aan om minimaal € 100,- aan donaties op te halen. Zorg je wel zelf voor een begeleider die met je meezwemt? Een begeleider die zelf aan de reguliere Swim mee doet, of iemand die alleen met jou het laatste stuk zwemt (in dat geval betaalt je begeleider zelf ook € 25,-).