Partners

Swim to Fight Cancer 073 is dankbaar voor de ruimhartige steun van het bedrijfsleven. We gaan het samen doen! Samen zetten we de schouders eronder en gaan we Swim to Fight Cancer 073 weer tot een geweldig succes maken. En met 'samen' bedoelen we niet alleen maar de sponsors en partners. Dan bedoelen we echt samen. Samen met deelnemers. Samen met donateurs. Samen met vrijwilligers. Samen met horeca, suppliers, winkeliers en toeschouwers...

Samen maken we een vuist tegen kanker.

  Fight on!

 

De drijvende kracht

         

Programmasponsors          

Business Swim

Kids Swim

     

Sponsors

      
     
     
     

Event partners       

               
 


 
       
 
  
         
           
           
         

Promoting partners    

     


   
     
     

De website

De website en de techniek die erachter zit zijn tot stand gekomen met dank aan promoting partner iRaiser!

Partners

Swim to Fight Cancer wordt deels gefinancierd met behulp van het inschrijfgeld van deelnemers, en krijgt waarde door de vele donaties van die de deelnemers bijeen brengen voor het goede doel.

De deelnemers zijn hiermee de grootste ‘mogelijkmakers’. Het is echter niet mogelijk om de begroting kostendekkend te krijgen zonder aanvullende bijdrages van maatschappelijke en zakelijke organisaties. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Een bedrijf of organisatie kan zijn commitment tonen door een inspanningsverplichting aan te gaan voor het werven van een X aantal deelnemers (medewerkers, relaties en hun families e.d.), en hiervoor garant te staan. Anders gezegd: Een organisatie neemt een X aantal kaarten af bij Swim to Fight Cancer en stelt de kaarten die zij niet ingevuld krijgt beschikbaar voor publieksacties vanuit Swim to Fight Cancer. In deze actie wordt de naam van de organisatie meegenomen.  
  • Een bedrijf of organisatie kan een geldelijke bijdrage leveren aan de organisatie van Swim to Fight Cancer, bijvoorbeeld als boeisponsor of distance partner. Hiervoor ontvangt zij een aantal tegenprestaties. Deze worden op maat gemaakt, afhankelijk van de bijdrage.
  • Door ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze organisaties (suppliers) leveren diensten of producten en krijgen daar exposure en een X aantal tegenprestaties voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie tot en met badjassen, badhanddoeken, vervoer, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours. Binnenkort meer hierover op deze site.
  • En daarnaast is er de mogelijkheid om 1 of meer business teams af te nemen à € 1.000,-.
Interesse? Neem dan contact met ons op!